søndag den 9. september 2012

Sommer hønsekomsammen

Den 31. august mødtes vi til vores årlige hønsefællestræf. 

Jeg blev hentet af hotcat ved 11-tiden og så kørte vi nordpå. Vi har aldrig mødt hinanden og kun snakket sammen inden på hjemmesiden men vi snakkede fra start til slut så det var dejligt så vi kom hurtigt derop og mødtes med nogle af de andre ved Bondehuset kl. 13.30 og så fik vi noget frokost der og i det fine vejr kunne vi sidde udenfor og strikke indtil vi kunne køre videre til Thiese til kl. 16.

Så blev vi indlogeret på vores værelser og fik flyttet rundt på sofaerne så vi kunne sidde samlet og så faldt roen på os og vi sad og strikkede og snakkede mens vi fik kaffe og momseboller.
Hotcat havde lavet en kage til om aftenen og som det sig hør og bør var der høns på kagen.  

Vi er delt ind i hold som hver især dækker bord og rydder af så det går nemt. Vi var 13 for der var en som måtte blive hjemme pga at hendes far var blevet syg. Om lørdagen kom der 3 mere som dog tog  hjem om aftenen.

Lørdag formiddag var vi 6 som tog til Løkken til en garnbutik og kom hjem med poser fyldt med garn. Vi aftalte med hende at næste år kunne vi bare ringe så ville hun holde sin butik åben kun for os om eftermiddagen så det bliver spændende. Så forstyrrer vi heller ikke de ”almindelige” kunder. Vi fylder jo nok lidt rigeligt når vi kommer anstigende og snakker garn.

Ellers sidder vi bare hele weekenden og strikker og snakker og får vent verdenssituationen og får diskuteret hvad en kartoffel ellers kan bruges til ud over at spise;-)


Havfruen havde fødseldag og det skulle jo fejres med gaver. Gæt hvad hun fik;-)

Man føler sig som født på ny efter sådan en weekend og jeg glæder mig til næste år samme tid og samme sted.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar