søndag den 5. februar 2012

Kærlighedens to ansigter

Jeg vil fortælle om denne bog som jeg lige har læst.

Den handler om en pige hvis familie er fra Kosovo, men de er flyttet til Tyskland, men fastholder de gamle normer, hvor piger intet må og fædrene finder en ægtemand til dem.
Men forfatteren bliver forelsket i en dreng da hun er 15 år, som også er fra Kosovo og hun stikker af sammen med ham og tror at alt er godt, men de har jo ingen steder at tage hen fordi begges familier vender dem ryggen.

Men efter noget mægling bliver de taget til nåde og skal så bo hos hendes svigerfamilie, men især hendes svigermor behandler hende rigtig dårlig og hun skal slide og slæbe og hendes mand gør intet for hende.

Hun får arrangeret sådan, at de kan flytte tilbage til Tyskland og får også et barn, men har det meget dårligt med  manden, som banker hende for det er jo normalt på de kanter,  hvis de ikke gør som der bliver sagt.

Hun udtænker en plan og det lykkes hende at komme ud af ægteskabet og møder en skotte, som hun forelsker sig i og må igen udtænkte en plan for at få ham, men det lykkes og hun får et godt liv.

Den er bestemt værd at læse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar