fredag den 16. december 2016

Planer for 2017

Som tidligere fortalt gik jeg på efterløn i 2016. Eller rettere jeg blev gået for jeg blev fyret da min arbejdsplads hellere ville sende de administrative opgaver til udlandet. Så jeg havde sidste arbejdsdag 4. november fordi jeg også skulle afholde ferie og afspadsering.

Jeg var glad for mit arbejde, så det var noget af en kamel at sluge, men jeg må sige, at jeg nu nyder at tiden er min egen og nu skal jeg så til at finde ud af hvad jeg vil bruge alt den tid til.

Foreløbig har jeg fået gjort hovedrent i hele hytten og fået ryddet op i skabe og skuffer og er nu ved at rydde op her på computeren og fået opdateret min hjemmeside http://lisjohansen.mono.net og nu også denne blog.

Jeg har meldt mig til motion hos Butterfly Women i Horsens fra januar for nu vil jeg gøre noget for mig selv (tabe mig) og så har jeg planer om at deltage i en strikkeklub i Ceres Centret i Horsens onsdag eftermiddag.

Men jeg vil ikke være bundet af for mange ting for så har jeg jo ikke min frihed alligevel. Derfor også motion hos Butterfly Women fordi det er tæt på og jeg kan tilrettelægge hvornår jeg kommer efter hvad jeg ellers skal men har planer om at komme 3 gange om ugen.

Og en anden plan er at få brugt noget af alt det garn jeg har og da jeg ryddede op havde jeg utrolig mange strikkekits liggende så nu skal der bund i det. I øjeblikket er jeg igang med en jakke til mig selv og er også  begyndt på et tæppe til det sæt med togene på.

Der udover har jeg 5 strikkekits til sjaler, 1 tørklæder, 2 kits til barnevognstæpper, en babytrøje, et babysæt + hvad der ellers ligger af ting til tørklæder og huer.

Det kommer lige nogle billeder af det jeg har billeder af 4 strikkekits så jeg bliver ikke "arbejdsløs" herhjemme i 2017 :-)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar