tirsdag den 28. juli 2015

På besøg i Korsbæk

Den 27. juli var vi på Bakken hvor vi dels skulle i Cirkusrevy men også på rundtur i Korsbæk.

Det var spændende  og mens vi var på Jernbanerestauranten kom Agnes og skældte Bolt ud fordi hun var gravid, men han havde ikke tid til at snakke og Frk. Gitte Grae kom forbi da vi var i Skjerns Magasin og oppe på balkonen stod lærer Andersen og skældte ud over alt den larm og Misse trissede rundt med Fru Møghe.
Vi fik set Lauras Køkken, Varnæs’ lejlighed, jernbanerestauranten, Postgården, Grisehandlerens gård og Skjerns Magasin hvor vi fik lov at tage et eksemplar af Korsbæks Tidene. Det var sjovt når figurerne gik rundt og sagde deres replikker så var det jo fra Matator og det var lige før folk selv kunne sige dem.

Da vi spiste på Postgården kom Frk. Jørgensen rundt og hilse på og kunne fortælle herrerne at de skulle komme til Haslev og købe handsker til damerne og Konsulinde Holm kom forbi og hilste på og gik op på scenen fordi der var generalforsamling i husmoderforeningen og damerne havde fået lov at tage mændene med og fortalte hvad der var sket i Husmoderforeningen i årets løb og så gik hun rundt og talte med damerne bagefter. Hun kom også hen til mig og gav hånd og jeg sagde at jeg kunne forstå der skulle være en strikkeklub og det var på torsdag sagde hun og vi skulle strikke toiletrulleskjulere.

1 kommentar:

  1. Spændende tur I har haft. Har kun set Korsbæk uden guide.

    SvarSlet