søndag den 9. juni 2013

Uha der er gået lang tid men vi har også haft SÅ travlt her i foråret med fødselsdage, weekendophold, ferie, koncerter og Peters 60 års fødselsdag.

Den 16. marts var vi med vores venner Bo og Vibeke til Procul Harom koncert men vi gik i pausen da det var SÅ højt at vi ikke kunne holde det ud. De to guitarister kunne overdøve DR underholdningsorkester. Det var en skam for vi havde set dem sidste gang de var her og det var rigtig godt.

Den 24. marts var vi til min fars 89 års fødselsdag og jeg havde strikket en trøje til ham, som han blev glad for.


Den 28. marts var vi inde at se Niels Hausgaard og han er jo altid god og det var han også denne gang.

Den 1. april var vil til brunch sammen med mine forældre på Alrø på Møllegården og det var også rigtig godt.


Den 11. april var vi i Skanderborg og se Erik Clausen og det gælder om at holde ørerne stive når han fortæller for det går hurtigt men han får fortalt nogle alvorlige ting på en humoristisk måde.

Den 27. april tog vi på krydstogt fra København, Kiel, Stockholm, Tallin og Skt. Petersborg. Det var måske ikke lige den oplevelse vi havde forventet men spændende at opleve. Alle billederne ligger på min hjemmeside men her kommer lige et par stykker. http://lisjohansen.mono.net
Fra Skærgården. Det var skide koldt kun 8 grader.

Et udsnit af skibet.

Sommerpaladset i Skt. Petersborg.


Vinterpaladset i Skt. Petersborg.

Mens vi havde været væk havde min mor haft fødselsdag og hun fik dette sjal fra mig


Weekenden efter vi kom hjem tog vi på en forlænget weekend. Vi havde fået et gavekort til et kroophold i bryllupsgave af mine forældre og det skulle jo bruges og vi brugte det på en tur til benniksgaard som ligger i Rinkenæs ikke langt fra Gråsten. Det var et rigtigt hyggeligt sted hvor krofatter fortalte om stedet inden vi spiste og så gik han rundt og talte med gæsterne ved bordeneOm lørdagen spiste vi frokost på Dyvig kro på Nordals.

Den 26. maj tog vi til København for at se Emmylou Harris som spillede sammen med Rodney Crawell som spillede i DR's koncertsal. Det var en rigtig god oplevelse med god musik, som ikke var for høj og sangere som stod stille og sang og en lyssætning som var den samme hele aftenen og deres stemmer klædte virkelig hinanden. Vi boede på Hotel Amager som kun ligger 1 km fra DR. Et rigtig hyggeligt hotel. Og bus nr. 5 kører fra banegården og holder uden for døren.


Det er ikke tydeligt at se hvem det er men læg også mærke til baggrundsfarven på scenen. Den var rigtig flot.

Den 29. maj fyldte Peter 60 år år vi havde naboerne til morgenmad og hans bror, svigeinde og mor til frokost og om aftenen havde jeg invitret på Bredal kro med mine forældre.
Den 31. maj var det så min fødselsdag og mens jeg var på arbejde kom der denne flotte buket fra Peter. Den blev søreme også behørigt beundret af alle.


Og fra min fødselsdagsgruppe på Kreativsiden fik jeg disse ting.Lørdag den 1.  juni holdt vi så Peters fødselsedag og havde inviteret venner og familie og det blev en fantastisk dag med fint vejr så vi kunne sidde udenfor. Men gå ind på hjemmesiden og kig, men her kommer lige et par billeder.Dagen efter var vi til en 90 års fødselsdag hos Allans gamle dagplejemor og hun fik dette sjal. Garnet var det samme som jeg havde lavet et af til min mor men farveskiftene er ikke helt det samme.

Nu skal  vi lige til en 60 års fødselsdag næste lørdag men så skal vi heller ikke noget før sommeferien. Der har jeg strikket dette sjal.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar